Es celebra a Barcelona el Congrés sobre “Compliment normatiu i integritat en entitats públiques” organitzat L’Oficina Antifrau de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de: Universitat de Castilla-La Mancha (UCLM), el GReDP (UAB), Universitat de Santiago de Compostela (USC) i la Universitat de Mòdena e Reggio Emilia (UNIMORE)

En aquest Congrés, Antifrau presentarà l’Informe Final del projecte d’estàndards de compliment normatiu i d’integritat en diversa tipologia d’ens del sector públic −societats mercantils públiques, entitats públiques de caràcter empresarial, consorcis− de l’àmbit d’actuació de l’Oficina Antifrau, que inclou fins a 50 recomanacions. El projecte, que s’ha realitzat durant els darrers tres anys amb la col·laboració de diverses universitats públiques catalanes, espanyoles i italianes, ha comptat amb la participació de 23 entitats del sector públic català de diversa tipologia

El Congrés tindrà lloc els dies 23 i 24 de març i està adreçat a professionals del sector públic i privat implicats en el compliment normatiu i la integritat

En línia, al canal de Youtube d’Antifrau: youtube.com/@OficinaAntifraudeCatalunya

Programa