[:es]Es celebra a Barcelona el Congrés sobre ‘Compliment normatiu i integritat en entitats públiques’[:]

[:es]

Es celebra a Barcelona el Congrés sobre ‘Compliment normatiu i integritat en entitats públiques’, organitzat L’Oficina Antifrau de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de: Universitat de Castilla-La Mancha (UCLM), el GReDP (UAB), Universitat de Santiago de Compostela (USC) i la Universitat de Mòdena e Reggio Emilia (UNIMORE)

En aquest Congrés, Antifrau presentarà l’Informe Final del projecte d’estàndards de compliment normatiu i d’integritat en diversa tipologia d’ens del sector públic −societats mercantils públiques, entitats públiques de caràcter empresarial, consorcis− de l’àmbit d’actuació de l’Oficina Antifrau, que inclou fins a 50 recomanacions El projecte, que s’ha realitzat durant els darrers tres anys amb la col·laboració de diverses universitats públiques catalanes, espanyoles i italianes, ha comptat amb la participació de 23 entitats del sector públic català de diversa tipologia

El Congrés tindrà lloc els dies 23 i 24 de març i està adreçat a professionals del sector públic i privat implicats en el compliment normatiu i la integritat

 

Acte: Congrés sobre ‘Compliment normatiu i integritat en entitats públiques’

Dia: Dijous i divendres, 23 i 24 de març de 2023

Hora: 23 de març, de 9 a 14.15h i de 16 a 18h, 24 de març, de 9 a 14h

Lloc: Pati Manning, espai de cultura C/deMontalegre,7, Barcelona

 

En línia, al canal de Youtube d’Antifrau

Programa

 

[:]